Breaking

Thursday, October 18, 2018

Mis on Ternioni projektid?


.


Mis on Ternioni projektid?

Ternion on litsentseeritud digitaalvahetuse platvorm, mis integreerub fiati väravate ja kauplusteenustega. Selle eesmärk on parandada krüpto-valuuta turgude ligipääsu, ühendades kaasaegsed finantsteenused detsentraliseeritud finantssüsteemiga, et hõlbustada ja edendada krüptofondide rahastamist. Lisaks sellele soovib Ternion innustada krüptograafia rahastamist krüptovalkulaatorite väljatöötamise kaudu, mis on tõeliselt tugevalt kasulikest ettevõtetest, ja seda ei juhinda spekulatsioonidest, vaid looduslikest turujõududest.

Ternion on meeskond, kes püüab alati olla turuliider. Tõmmake oma piire, et saavutada, mida teised proovivad. Usaldades meid, kujundate tuleviku, kus me homme koos seisame. Siin saate vahetada siin esimese kogemuse ja vaadata, kuidas esimene versioon välja näeb. See ei ole mitte ainult mugav vahetus institutsionaalsetele mängijatele, vaid ka mugav ja lihtne jaeinvestoritele, sest see on varustatud mobiilplatvormrakenduste ja veebirakendustega. Läbipaistvuse ja usaldusväärsuse huvides läbib Ternion iga-aastase auditi, et hoida avalikkuses kindel tulevaste edusammude osas. Me teame, et detsentraliseeritud digitaalne rahastamine on tulevik, kuid me mõistame ka vältimatud suhteid ja väärtusi, mida traditsiooniline rahandus õpetab meile,

Ternioni ökosüsteem:

Ternioni ökosüsteeme toetavad TRN Utility Tokensid. TRN-märgid on märgid vastavalt ERC20-le, mis avaldatakse Ethereumi plokkhelinas. TRN-märgid on kõigi Ternioni ökosüsteemi kaudu vahetatavate kaupade ja teenuste jaoks peamine maksemehhanism.

Ternioni ökosüsteemi raames on kõik sissetulekut teenivad mehhanismid Ternioni likviidsusfondi jõustamise eesmärgil. Nii nagu Financial Ternion mudel tugineb loomulik turujõudude likviidsuse toetamiseks Ternion, samuti kasuliku funktsiooni sümboolne Ternion.Token TRN väga hästi integreerida ökosüsteemi Ternion, toimib meetod vastutasuks kulud läbi Exchange and Business Makse Ternion Ternion.Mekanisme see utiliit võib luua taotlusi kõrgemate TRN-märkide jaoks, mis seejärel suunatakse tagasi ökosüsteemi, luues pakkumise ja nõudluse tsükli.

Tokeni kasuliku funktsioon: likviidsuse tugi
TRN on sümboolne kommunaalkulud on paigutatud anda kasutajatele juurdepääsu mitmesugustele eelistele ökosüsteemides Ternion. TRN-i kasuliku funktsiooni hulka kuulub tasumine: Ternion Exchange, Ternion maksed, Ternioni likviidsusfondid

Ternion Exchange: soodustused kaubanduse tasudelt
Ternion soovitada kasutajatel maksma oma kaubavahetuses TRN.Pengguna žetoon stiimul kasutada sümboolne TRN saada märkimisväärset allahindlust kauplemise teenustasusid. Kauplemiskulud liiguvad kolmes täpselt määratletud etapis. Ringluses olevate TRN-märkide pakkumine määrab praeguse etapi.


Finantsmudel: varade hind läbi mälupulga
Usaldusväärse likviidsuse hõlbustamiseks tegutseb Ternion turumehhanismidel põhinevate finantsmudelite ümber. Ternioni finantsmudel ja selle toetav ökosüsteem tagavad Ternioni märgid jätkuvalt olulised. Ternion Token (TRN) on ökosüsteemi olemuslik osa ja on Ternioni kolme fundamentaalse samba algne valuuta: vahetus, Ternioni maksed ja likviidsusreservid.


Token Burn

Tokenipõhised finantsmudelid on näidanud, et need pakuvad mitmeid olulisi eeliseid. Žetoonide põletamise tase varieerub Ternioni ökosüsteemi sissetulekust ja seda ei saa garanteerida. Oleme modelleeritud kolmest stsenaariumist, et anda selgemat teavet seoste vahel peamistest tuludest ja tokenist põletamisest

Ternioni eelised:

Lai

Selle platvormi pääseb juurde mobiilplatvormi rakenduste ja veebirakenduste kaudu, mistõttu see on sobiv mitte ainult institutsionaalsetele mängijatele, vaid ka ühele jaeinvestorile.

Läbipaistev ja usaldusväärne

Ternionil on tehingute ja tegevusplatvormide iga-aastane auditeerimine läbipaistvuse ja usaldusväärsuse tagamiseks, tehes üldsuse edaspidise arengu kohta teadlikuks.

Vastavus määrustele

Ternion Exchangeil on Euroopa turustusluba ja järgitakse kõiki Euroopa eeskirju, mis on kehtestatud pardal kiireks kontrollimiseks.

24/7 klienditugi

Sellel platvormil on täistööajaga klienditoe teenused, mis sisaldavad isegi tippjuhtkonda, mis aitab kliente Ternioniga seotud probleemide või küsimuste korral.

Tegevuskava:

Töötades Ternioni ökosüsteemidega, on meie peamine eesmärk vähendada oluliste vahe-eesmärkide vahel kaotatud aega ja anda Ternioni ökosüsteemile juurdepääsu kohe pärast avalikku müüki. See annab meile otsustava eelise konkurentide ees, kes kipuvad jääma pikkadesse ICO tarnekuupäevadesse. Järgmine tegevuskava sisaldab kõiki Ternioni ökosüsteemide arendamise põhialuseid.

Token Müügiandmed:

Token: TRN
Token protokoll: ERC20
Märgi kogu pakkumine: 95 000 000 TRN
Märgi pakkumine eelmüügi korral: 22 500 000 TRN
Märgi tarnimine ICO ajal: 53 500 000 TRN
Ajal enne müüki: Aktiivne kuni 28. juunini 2018
ICO Kuupäev:

A-ring - 29. juuni - 29. august, vahetuskurss: 1 TRN = 0,65 USD
B-rida - 30. august - 30. oktoober, vahetuskurss: 1 TRN = 2,10 USD
C-ring - 1. november - 30. detsember, vahetuskurss: 1 TRN = 3.23
ICO Caps:

Pehme kork: 5 000 000 dollarit
Kõva kork: 65 000 000 dollarit

Lisateave:


Veebisait: https://ternion.io/
Valge raamat: https://ternion.io/TernionWhitepaper_en.pdf
Telegram: https://t.me/TernionOfficial
Twitter: https://twitter.com/ternionofficial
Facebook: https://www.facebook.com/ternionofficial/
https://ternion.io/?utm_source=bitcointalk&utm_BLOG=bounty

======================================================
ARTICLE BY : ginobitcoiner
LINK : https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=909392;sa=summary

Wallet : 0x7bF8f18395a83EB7A97d961611f0474bb73EfA76

No comments:

Post a Comment